Bilde av isdessert fra Paradis

Ny fristelse i Mathallen: PARADIS Gelateria!

Like før jul åpnet PARADIS Gelateria i Mathallen. Her kan du nyte frisk, hjemmelaget italiensk iskrem (gelato på italiensk). Deres gelati, sorbetti og iskaker er ganske så avhengighetsdannende, men de er også sunne!

I isdisken har de opptil 12 ulike smaker hver dag, og all is er fersk og laget i den lille butikken i Mathallen. De har totalt 40 ulike smaker på repertoaret, så her vil du kunne smake nye typer hver gang du kommer innom. I tillegg til kuleis har de også nydelige desserter. Hva med dopocena (som betyr ‘ettermiddag’) – en isdessert med flere smaker og flotte farger? Eller kanskje det frister med en tartufo (som betyr ‘liten trøffel’)? Her kan du for eksempel få en liten iskake med sjokoladetrekk rundt en kule sjoladeis med en liten kule vaniljeis i midten. En fryd for både øynene og ganen!

PARADIS Gelateria tilbyr eksepsjonell kvalitet ved å bruke ingredienser som er nøye utvalgt fra forskjellige steder rundt omkring i verden: hasselnøttene er fra Piemonte, pistasjnøttene er fra Bronte ved foten av Etna, sjokoladen består av et eksklusivt italiensk utvalg og jordbærene er selvfølgelig norske. Og siden all gelati og sorbetti er nylagde i butikken hver dag, vil du alltid få en frisk og uimotståelig smak.

De følger italiensk tradisjon og lager gelatoen av 90% melk, i motsetning til fløteiskrem som er laget av en 50/50 blanding av melk og fløte. I tillegg inneholder fløteiskrem så mye som 60% luft, mens luftinnholdet i gelato kun er 34%. Disse forskjellene gjør at gelato får en jevnere og mer kremet konsistens og den blir også rikere og fyldigere på smak enn tradisjonell iskrem.