Bilde av oppdelingsguide for svin

Parteringskurs av Gla’gris

Nå har du muligheten til å lære kunsten å partere din egen Gla’gris til jul på samme måte som vi på Annis gjør det.

Å partere selv er både gøy og gir deg blant annet muligheten til å:

  • Bestemme hvordan du vil ha stykningsdelene
  • Få mye mat for pengene ved kjøp av 1/2 gris. Man vil spare over 50% ved å kjøpe hele dyr i forhold til kjøp av stykingsdeler.
  • Kjøp av gla’gris støtter bønder som gjør en forskjell for dyr, mennesker og klima.
  • Drive med en morsom og lærerik aktivitet som hele familien kan ta del i.
  • Få ben og avskjær som du kan lage nydelig kraft av.

Benytt deg av denne gylne muligheten til å bli opplært av butikkslaktermester Daniel Byskov

På kurset vil du få:

  • Utdelt en halv Gla’gris, som du deler selv.
  • Alt kjøttet vil du få med deg hjem
  • Du kan til og med ta med en venn eller partner som du kan delta med uten ekstra kostnad!
  • Du får en underholdende og lærerik kveld med Annis-ansatte
  • Vi stiller med utstyr som sag, kniv og forkle. Ta gjerne med eget utstyr om du ønsker.

På kurset vil du lære å grovdele svin til:

  • Lår – utbene skinke til: flatbiff – mørbrad -skinkesteker
  • Svineknoke – griselabber
  • Bog – utbening av nakke.
  • Ribbe – spareribs
  • Kotelettkam – dansk ribbenstek – ytrefilet – indrefilet
  • Svinebog – svinenakke
  • Tynnribbe – buklist
  • medisterdeig
  • (hode og innmat følger ikke med)

Les mer og meld deg på