Sesongens beste sjømat

Skreien er her

Skreien er en av de sprekeste råvarene havet har å by på. Hver vinter svømmer skreien over 1000 kilometer, og den lange reisen gjør fisken veltrent og muskuløs – noe du kjenner på den friske smaken og den hvite fargen.

Skreisesongen har nå startet for fullt og Vulkanfisk har skrei i loin og skiver, samt tunger, kjaker, lever og rogn. De får skreien sendt sørover fra Røst med fly for å gi dere det ferskeste alternativet! Trenger du inspirasjon, får du tips til et fantastisk festmåltid her.

Smak på vinteren

Lørdag 9. februar får du også mulighet til å smake på sesongens diggeste sjømat i Mathallen. I samarbeid med Vulkanfisk arrangerer Smak av kysten vinterens sesonglansering i fiskehandelen. Det blir satt opp en kjøkkenøy på Torget hvor de deler ut smaksprøver og tilhørende oppskriftshefte til alle besøkende.