Bilde fra bursdagsfrokost i Mathallen

Tusen takk for et fantastisk 2015

2015 ble et rekordår for Mathallen. Både besøks- og omsetningstall satte nye rekorder i Mathallens tre år lange historie. Vi vil med dette få rette en stor takk til alle våre kunder og besøkende som støtter opp om dette prosjektet som er viktig for hele matbyen Oslo.

Det var mange ting i løpet av 2015 som var ekstra hyggelig. Vi hadde et svært høyt aktivitetsnivå, der de fleste aktivitetene hadde meget godt besøk. Med over 100 arrangement og aktiviteter i året, er Mathallen noe langt mer enn bare en markedsplass med matbutikker. Mathallen skal være et sted for alle i bransjen, enten du er en liten eller stor matprodusent, eller er opptatt av mat- og drikkekultur generelt. Det har vært en drøm og en ambisjon for Mathallen å kunne være et inspirasjonshus og kunne tilby mer enn bare butikker og spisesteder. Vi føler vi er kommet et langt og godt stykke på vei. Arrangementer som Årets Kokk, Pestaurant Day, NM i taco og Økouka var alle dager med rekordbesøk og dager da mange møtte likesinnede til diskusjon og kunnskapsdeling.  Ambisjonen for 2016 er å fortsette med dette aktivitetsnivået og vi tar gjerne imot innspill og ønsker fra dere alle sammen.

Sammen med aktivitetene er det også veldig hyggelig å kunne registrere at svært mange av butikkene våre har hatt stor omsetningsøkning det siste året. Det er svært gledelig at stadig flere benytter våre spesialbutikker med fokus på kvalitet på råvarer og service som handlested. Det gir inspirasjon til å få plass til enda flere råvarebutikker fremover. Det er også hyggelig å registrere den stadige økende matinteressen blant våre besøkende. Stadig flere er opptatt av norsk lokalmat, ren mat, økologisk mat og kunnskap om mat. Kunnskap om både råvarer og sesonger, samt det å kunne lage mat selv. Mathallen ønsker å være med på å skape en fortsatt vekst innenfor dette.

Selv om 2015 ble et rekordår, er alle vi som jobber i og med Mathallen klar over at vi må fortsette arbeidet med å stadig forbedre oss. Vi skal fortsette arbeidet med fokus på kvalitet, kompetanse og en helt unik atmosfære i hallen. Mathallen skal være et hyggelig sted å besøke, både for store og små.

Vi i Mathallen ønsker dere alle et godt nytt år og takker for et strålende 2015. Vi håper å se dere alle sammen i 2016!

Frode Rønne Malmo
Daglig leder
Mathallen Oslo