Laster Arrangementer

KA Fransk mat og vin

9. april | 17:00 - 21:00

Fransk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om fransk mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere.

Dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte franske viner. På kjøkkenet tryller kokkene fra Kulinarisk Akademi frem flotte retter basert på sesongens ferske og gode råvarer.

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om å kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan lene dere tilbake og nyte det som blir servert, og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Les mer om arrangementet.

Fransk mat og vin i kombinasjon

9. april | 17:00 - 21:00

Sted

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

2250