Vulkan P-hus

Kart p-hus MathallenDersom du besøker oss med bil kan du parkere i vårt parkeringshus, Vulkan P-hus. Her er det over 450 parkeringsplasser og vi har ladestasjoner for el-bil og Tesla.

Innkjøring til P-huset er fra Maridalsveien, ved Westerdals.

Pris:
Kr. 30,- per time
Kr. 270,- per døgn

Elbil
Vi har nylig oppgradert vårt ladetilbud for elbil med 100 moderne ladestasjoner og 2 hurtigladere.

Oslo Kommune har et tilbud om gratis beboerparkering for elbiler i Vulkan P-hus mellom 17-09 på hverdager, samt 17-11 i helger og på helligdager. Gyldig parkering i P-huset forutsetter at tjenesten er aktivert i Easyparks app, du trenger altså ikke å bo på Vulkan for å benytte deg av tilbudet. Appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play. Strøm er gratis på laveste effekttrinn i samme tidsrom (3,6 kw). For øvrig gjelder normale takster for parkering. Les mer på Europark.

Betaling for lading av bil forestås av ladeoperatøren Fortum, enten ved bruk av standard RFID-brikke. gjennom Fortum app eller SMS. Priser og instruksjoner for lading kan ses ved ladestasjonene. Les mer på Fortum.

Bilpool
Trenger du å leie en bil? Vi har bilpool i Vulkan P-hus (2. etasje). Bil bookes via www.hertzbilpool.no eller med Hertz-appen (søk på Hertz BilPool). Det koster kr. 89,- per time for å leie bil fra bilpoolen.

Sykkelparkering
Om du kommer til Vulkan med sykkel er det ingen problem å finne en parkeringsplass. Vi har 650 p-plasser for sykler på området, og to dedikerte områder i p-huset for sykkelparkering. Rull innom P1 og P3 neste gang du besøker oss med sykkel!

P-huset er åpent 24 timer i døgnet

This post is also available in: English