Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Gatemat / Street food 2.0

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

1750,-

Quiz og musikkquiz med Lars Gundersen

Smelteverket, kjelleren i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Test dine kunnskaper!
Hver onsdag er det quiz på Smelteverket - både allmenn-quiz og musikk-quiz

Gratis inngang

Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Franske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

1750,-

To generasjoner – Asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1500for et barn i følge med en voksen

Gatemat / Street food 2.0

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

1750,-

To generasjoner – Asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1500for et barn i følge med en voksen

Franske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

1750,-