august

aug
20
17:00
Griseøresalat

Mer street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
aug
21
17:00

Mexicanske tacos!

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
aug
27
17:00
Hverdagssaus

Hverdagssaus

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
aug
29
17:00
Mat og vin KA

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
aug
30
00:00

Mexican Takeover @ Mathallen: Gastronomiske dager

Mathallen Oslo
30/08/2019 - 01/09/2019
aug
30
18:00

Galopin feirer 1 år

Torget, midt i Mathallen
aug
31
17:00

Saturday Live: Gadjo Kumpania

Smelteverket, kjelleren i Mathallen

september

sep
03
17:00
Meat free weekday KA

Meat free weekday

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
04
17:00
Griseøresalat

Mer street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
04
18:00

Øl- og akevittsmaking

Hopyard, Mathallen Oslo
sep
06
16:00

Bordeauxmessen 2019

Vulkan Arena, vis-à-vis Mathallen
sep
06
17:00
Lær å lage bernaise-saus med Kulinarisk Akademi

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
10
17:00
Skje med saus

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
11
17:00
Mat og vin KA

Mat og vin i kombinasjon – høstens smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
13
17:00
Boblende lunsj

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
14
00:00

Oslo Pepper Expo 2019

Mathallen Oslo
14/09/2019 - 15/09/2019
sep
20
17:00
Bilde av steamed buns

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
21
11:00
Barn og voksne på kurs hos Kulinarisk Akademi

To generasjoner

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
21
17:00

Saturday Live: The Fretworkers

Smelteverket, kjelleren i Mathallen
sep
24
00:00

Årets kokk + Årets unge kokk 2019

Torget, midt i Mathallen
sep
26
17:00

Mexicanske tacos!

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
28
13:00
Griseøresalat

Mer street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
sep
28
17:00

Saturday Live: Lawson Vallery Band

Smelteverket, kjelleren i Mathallen
sep
30
10:00

Minichef camp

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
30/09/2019 - 03/10/2019

oktober

okt
01
17:00
Skje med saus

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
02
17:00
Meat free weekday KA

Meat free weekday

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
03
17:00
Bilde av steamed buns

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
04
17:00
Mat og vin KA

Fransk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
08
17:00
Kokebok av Kulinarisk Akademi for Gursli Berg forlag.

Matlagingsteknikker på 1-2-3

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
09
18:00

Øl- og akevittsmaking

Hopyard, Mathallen Oslo
okt
12
13:00
Boblende lunsj

Boblende lunsj

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
15
17:00
Hverdagssaus

Hverdagssaus

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
16
17:00
Bilde av steamed buns

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
18
17:00
Mat og vin KA

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
19
11:00

To generasjoner – sushi

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
22
17:00
Griseøresalat

Mer street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
23
17:00

Mexicanske tacos!

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
25
17:00
Lær å lage bernaise-saus med Kulinarisk Akademi

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
okt
26
13:00
Bilde av steamed buns

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

november

nov
09
17:00

Saturday Live: Winding Road

Smelteverket, kjelleren i Mathallen
nov
13
18:00

Øl- og akevittsmaking

Hopyard, Mathallen Oslo
nov
27
18:00

Øl- og akevittsmaking

Hopyard, Mathallen Oslo
nov
30
17:00

Anders Dahlberg & The Serenaders

Smelteverket, kjelleren i Mathallen

desember

des
11
18:00

Øl- og akevittsmaking

Hopyard, Mathallen Oslo
des
18
18:00

Øl- og akevittsmaking

Hopyard, Mathallen Oslo

This post is also available in: English