Digitalt kurs: Ost og vin

Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi

Vi gjennomgår ostenes produksjonsprosess og sensoriske egenskaper. Vi går også gjennom hvordan anbefalte viners egenskaper påvirker valget av vin til ost. Hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen og hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige.

300,-

Digitalt kurs: Franske viner

Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi

Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden. Vinene kommer fra velkjente områder som Bordeaux, Rhône og Chablis og mindre kjente områder som Beaujolais og Provence.

300,-

Digitalt matlagingskurs – franske smaker

Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi

Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.

300,-

Digitalt matlagingskurs – spansk aften

Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi

Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.

300,-

Digitalt matlagingskurs – asiatiske smaker

Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi

Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken. I løpet av ca 1,5 time guides du gjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.

300,-

AVLYST – Mathallens vinklubb: Nord-Italia

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette arrangementet er avlyst pga gjeldende koronarestriksjoner.  Vi får smake på nord-italienske hvite og røde viner. Denne kvelden byr på godsaker fra Veneto, Alto Adige og Venezia Giulia. Om foredragsholderen: Lars Helliessen er grunnlegger av Gaia Wine & Spirits, landets mest kjente importør av italiensk kvalitetsvin. Han har også bak seg et mangeårig virke fra…

495,-

Boblende lunsj

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende…

1600,-

Live digitalt vinkurs: Chardonnay

Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi

Vi gjennomgår vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. Vi går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til mat.

200,-

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

1350,-

To generasjoner

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Først blir det en liten aktivitet der barna får testet smaksløkene. Vi leker oss så med pastamaskinen og lager en deilig pastarett, samt din egen pasta til å ta med hjem. Det…

1600,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte,indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

1600,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Deltagende kokkekurs Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam, med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke…

1600,-

Matlagingsteknikker på 1-2-3

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Vår kokebok, Kok & Stek, er en rettesnor for tilberedningsteknikker På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter. Vi går gjennom teknikker som ovnsbaking, sous…

1600,-

Mathallens vinklubb: Musserende x 6

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

I festmåneden mai er det ingenting som passer bedre enn bobler i glasset. Denne kvelden får vi smake seks ulike musserende viner slik at du kan finne din favoritt til 17.mai-feiringen. Om foredragsholderen: Lars Helliessen er grunnlegger av Gaia Wine & Spirits, landets mest kjente importør av italiensk kvalitetsvin. Han har også bak seg et…

Live digitalt vinkurs: Chardonnay

Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi

Vi gjennomgår vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. Vi går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til mat.

200,-

Boblende lunsj

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende…

1600,-

Mexicanske tacos

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter. Det blir en utfyllende demonstrasjon hvor vi viser hvordan du lager alt fra lefser…

1600,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Deltagende kokkekurs Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam, med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke…

1600,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Deltagende kokkekurs Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam, med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke…

1600,-

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

1350,-

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende…

1875,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Deltagende kokkekurs Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam, med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke…

1600,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte,indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

1600,-

Mathallens vinklubb: Rosé med karakter

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Rosé i alle nyanser Roséviner kommer i alle nyanser og det gjelder å finne de med karakter og smak. Denne kvelden vil du lære å forstå hvor de kommer ifra. Om foredragsholderen: Lars Helliessen er grunnlegger av Gaia Wine & Spirits, landets mest kjente importør av italiensk kvalitetsvin. Han har også bak seg et mangeårig…

495,-