Riesling og dimsum
Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.
Gatemat / Street food 2.0
Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.
Quiz og musikkquiz med Lars Gundersen
Test dine kunnskaper!
Hver onsdag er det quiz på Smelteverket - både allmenn-quiz og musikk-quiz
Riesling og dimsum
Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Riesling og dimsum
Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.
Franske smaker
På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.
To generasjoner – Asiatiske smaker
To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.
Gatemat / Street food 2.0
Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.
To generasjoner – Asiatiske smaker
To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.
Franske smaker
På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.