Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1750,-

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med smaksrike retter til.

1950,-

Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Gatemat / Street food 2.0

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

1750,-

Vegetar verden rundt

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et deltagende kokkekurs sammen med Kulinarisk Akademi hvor du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk fra rundt omkring i verden.

1750,-

Rødvin fra Toscana

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på vinsmaking veiledet av en vinkelner. Sammen utforsker vi de ulike druesortene og underregionene i Toscana.

950,-

Workshop i vinsmaking

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Under kurset smaker vi på 8 viner som varierer i stil og produksjonsteknikk. For hver vin settes det frem duftprøver eller smaksprøver av råvarer/ingredienser som hjelper deg sette ord på det du smaker.

2150,-

Mexicanske tacos

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

1750,-

Franske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

1750,-

Gatemat / Street food 2.0

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

1750,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1750,-

Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kokkene fra KA lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

1750,-

Rødvin fra Bordeaux

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på vinsmaking veiledet av en vinkelner. Sammen utforsker vi de kjente rødvinene fra Bordeaux.

950,-

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

2250,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

2250,-

Gatemat / Street food 2.0

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

1750,-

Ost og vin

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademis egen vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.

1450,-

Vegetar verden rundt

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et deltagende kokkekurs sammen med Kulinarisk Akademi hvor du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk fra rundt omkring i verden.

1750,-

Mexicanske tacos

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

1750,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1750,-

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med smaksrike retter til.

1950,-

Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Franske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

1750,-

Gatemat / Street food 2.0

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

1750,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

To generasjoner – sushi

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1500for et barn i følge med en voksen

Ost og vin

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademis egen vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.

1450,-

Sushikurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

1750,-

Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Gatemat / Street food 2.0

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

1750,-

Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Riesling og dimsum

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.

1500,-

Franske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

1750,-

To generasjoner – Asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1500for et barn i følge med en voksen

Gatemat / Street food 2.0

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

1750,-

To generasjoner – Asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1500for et barn i følge med en voksen

Franske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

1750,-