Mathallen holder delvis åpent

Mathallen holder delvis åpent

Vi holder åpent, også i påsken! Som følge av krav fra myndighetene har flere av våre aktører vært nødt til å stenge, men heldigvis er det en rekke butikker som fortsatt holder åpent. Se full oversikt her.

Lag pintxos hjemme

Lag pintxos hjemme

På grunn av dagens omstendigheter holder dessverre Barramon stengt. Heldigvis har de delt denne supre oppskriften på nydelig pintxos med endivier og serranoskinke slik at du kan skape litt baskisk godstemning hjemme.

Andeconfit med rotgrønnsaker

Andeconfit med rotgrønnsaker

Kjøp med deg en boks med confiterte andelår fra Galopin og test ut denne oppskriften på andeconfit med rotgrønnsaker. Supergodt og utrolig enkelt!

Amatriciana

Amatriciana

Amatriciana er en rett som kommer fra Amatrice – en liten by som ligger i Apeninene litt nord for Roma. Se Via Italias oppskrift på denne deilige pastaretten her.

Mont d’Or fra Galopin

Mont d’Or fra Galopin

Nå kan du kjøpe årets siste Mont d’Or hos Galopin. Lurer du på hvordan du skal tilberede denne delikatessen? Dette er så enkelt at hvem som helst kan få det til!

Selskaps- og konferanselokaler

Selskaps- og konferanselokaler

Er du på jakt etter det perfekte lokalet til årets julebord, firmaets kick-off eller konas 50-årslag? På Vulkan får du faktisk alt du trenger på ett sted.

Mathallens vinklubb

Mathallens vinklubb

Interessert i mat og vin?

Mathallens vinklubb er for deg som har interesse og glede for vin, enten du er vinkjenner eller helt nybegynner.

Klar for årets mest cheezy dag

Klar for årets mest cheezy dag

Tradisjonen er etablert – vi gjentar braksuksessen og markerer igjen ostepop’ens internasjonale merkedag! Sammen med OLW inviterer vi til Cheez Doodles® Day i Mathallen torsdag 5. mars.

En smak av Vulkan

En smak av Vulkan

Vulkan er stedet for variasjon, både innenfor opplevelser, smaker og inntrykk. Her er 10 tips til spennende steder som definitivt er verdt et besøk.

Piemonte vinskole

Piemonte vinskole

Piemonte er verdenskjent for sine viner og i samarbeid med I vini del Piemonte inviterer vi til en aldri så liten vinskole for å vise fram noe av det som kommer fra dette området.

Mathallen feirer bursdag med kakekonkurranse

Mathallen feirer bursdag med kakekonkurranse

Mathallen fyller 7 år, og i den anledning avslutter vi bursdagsmarkeringen i kjent stil med en skikkelig kakefest. Og ikke nok med det! Vi inviterer alle til å delta i årets kakekonkurranse hvor en ekspertjury kårer årets beste kake.

Julebord hos Vulkanfisk

Julebord hos Vulkanfisk

Mathallen passer perfekt for årets julebord – enten du er på jakt etter de kjente julesmakene eller noe helt nytt og uventet. Hos Vulkanfisk får du julemat servert med en liten vri, noe som gjør[…]

Årets kokk + Årets unge kokk 2019

Årets kokk + Årets unge kokk 2019

Hvem går av med seieren når finalistene i Årets kokk og Årets unge kokk 2019 møtes?
Gå ikke glipp av konkurransene i Mathallen tirsdag 24. september!

Oslo Pepper Expo 2019

Oslo Pepper Expo 2019

Velkommen til chilifestival i Mathallen! Oslo Pepper Expo byr på salg av forskjellige typer chiliplanter, hot sauce-kurs, chilidyrkekurs, chilisauser, chilispisekonkurranse (ledet av Chili Klaus) og kåring av Oslo Pepper Expos beste hot sauce! Glad i[…]

Mexican Takeover

Mexican Takeover

Gastronomiske dager i Mathallen. Det er en stor glede å meddele at braksuksessen Mexican Takeover arrangeres 29. august-1. september 2019.

Gaver til de som har alt

Gaver til de som har alt

Noen ganger er det en stor utfordring å kjøpe gaver, spesielt til de som har alt. Vi har tatt en runde på Vulkan og funnet flere gode alternativer til deg som står litt fast.

Kulinarisk Takeover

Kulinarisk Takeover

Bli med når kokkene fra Kulinarisk Akademi tar over Torget i Mathallen og arrangerer kurs, quiz, søndagsfrokost og konkurranser for store og små 17-18. august!

Nyåpnet konsept i Mathallen

Nyåpnet konsept i Mathallen

Vi er glade for å ønske det nye konseptet Munnfull hjertelig velkommen til Mathallen-familien! Bak disken finner vi Silje Larsen og vi tok en rask prat med henne like før de skulle åpne.

Kjenner du dine bobler?

Kjenner du dine bobler?

Våren og sommeren er definitivt tiden for bobler og hos Champagneria kan du delta på en liten blindtest av ulike musserende viner!