Månedens matblogger: HellesKitchen

Månedens matblogger: HellesKitchen

Hver måned setter Mathallen fokus på en matblogg som vi synes er spennende, god og inspirerende.  Månedens matblogger blir da både hovedgjest og skribent på vår hjemmeside, og vil dele erfaringer, opplevelser og tips fra Mathallen[…]

Påske i Mathallen

Påske i Mathallen

Velkommen til hyggelig påskestemning i Mathallen! Vi holder åpent hver dag til og med påskeaften og inviterer til påskeverksted med eggmaling og ansiktsmaling tirsdag, onsdag og torsdag.
Og hos oss finner du selvsagt alle råvarene du trenger årets påskefeiring.

Bli med på pølsekurs

Bli med på pølsekurs

Lær å lage pølser sammen med Annis Pølsemakeri! Nå har du muligheten til å lære kunsten å lage dine egne pølser. Å lage sine egne pølser er både gøy og spennende, og du kan selv bestemme akkurat hvordan din pølse skal se ut og smake. Bli med på kurs i mars eller april.

MUSIKK + MAT = SANT

MUSIKK + MAT = SANT

Festivalsesongen 2018 starter på by:Larm, og for fjerde år på rad er Vulkan og Mathallen med på festivalen. På Vulkan arrangeres det seminarer, kurs og foredrag både torsdag 1. mars og fredag 2. mars, og i[…]

Den beste by:Larm-maten på Vulkan og i Mathallen

Den beste by:Larm-maten på Vulkan og i Mathallen

–Til alle by:larmere! Dine festivalfavoritter til en god pris– Vulkan og Mathallen dekker dine matbehov under by:Larm med fokus på gode smaker og råvarer i hvert eneste tygg – og selvfølgelig kvalitet i glasset. For å benytte[…]

Se Urørtfinalen i Mathallen

Se Urørtfinalen i Mathallen

NRK P3 arrangerer Urørtfinalen 2018 med livesending fra Mathallen under by:Larm 2018 1.-3.mars! Møt opp torsdag 1. mars litt før kl. 12.00 og få med deg sendinga, eller hør på P3 kl 12! Det hele skjer[…]

CHEEZ DOODLES® DAY

CHEEZ DOODLES® DAY

Jada, vi gjentar fjorårets braksuksess og markerer igjen ostepop’ens internasjonale merkedag! Sammen med OLW inviterer vi til Cheez Doodles® Day i Mathallen søndag 4. mars.   Er du klar for masse digg snacks og gule fingre? OLW deler Cheez[…]

Matkurs for barn i vinterferien

Matkurs for barn i vinterferien

I samarbeid med Fiskeridepartementet setter Kulinarisk Akademi opp fiskekurs for barn i vinterferien. Målet med denne aktiviteten er å gi barna bedre kunnskap om maten som kommer fra havet. Barn liker nemlig fisk når de får den servert på sin måte!

Mathallen by night er tilbake

Mathallen by night er tilbake

Opplev det pulserende livet i Mathallen på kveldstid! Torsdag til lørdag kan du oppleve Mathallen by night med god drikke i glasset, spennende matopplevelser, fengende toner på høyttalerne og en unik atmosfære på Torget i Mathallen.

Valentine’s Day i Mathallen

Valentine’s Day i Mathallen

Valentine´s Day med god mat og avslappet stemning! Lyst til å unne noen du er glad i en hyggelig middagsopplevelse? Ta med kjæresten, den du har et godt øye til, eller en god venn til[…]

Gjør stas på mor!

Gjør stas på mor!

Søndag 11. februar er det morsdag, og i den anledning inviterer vi til morsdagsfrokost på Torget i Mathallen. Frokostserveringen varer mellom kl. 09.00 og 11.00, men dere er velkomne til å bli sittende så lenge dere måtte ønske!

Mat- og vinkurs på KA

Mat- og vinkurs på KA

Kulinarisk Akademi holder til i 2. etasje i Mathallen og er et kompetansesenter for mat og drikke. Kanskje du kunne tenke deg å lære mer om hvordan man skal lage saus, om street food-trenden eller hvordan å smake på vin? Sjekk ut kurskalenderen til KA!

Fresko popper opp

Fresko popper opp

Denne helgen åpnet Fresko i pop up-lokalet på mesaninen i Mathallen. De tilbyr kortreiste, økologiske, ferske og friske produkter på en rask og effektiv måte. Her får du deilige salater, juicer, havregrøt, småretter, supper og m.m.

Vulkanfisk utvider

Vulkanfisk utvider

Pågangen er stor hos Vulkanfisk og de er derfor i gang med å utvide lokalene sine. Dessverre betyr byggearbeidet at det blir litt unntakstilstand i deler av hallen de første ukene, men vi lover at det blir skikkelig fint etterpå!

Godt nytt år!

Godt nytt år!

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake fredag 5. januar. I 2018 har Mathallen følgende åpningstider:
Tirsdag-lørdag: 10-20
Søndag: 11-18
Mandag: stengt

De beste ribbeoppskriftene

De beste ribbeoppskriftene

Juleribbe med godt tilbehør er for mange julens høydepunkt, men hvordan skal den tilberedes? Går du for den trygge, gamle varianten med sprø svor og klassisk tilbehør eller tør du å prøve en litt mer spenstig variant med confitert ribbe og puffa svinesvor? Og hva skal man egentlig gjøre med alle ribberestene når julekvelden er over?

Bli med på årets juledugnad

Bli med på årets juledugnad

Del et ekstra julemåltid med noen som virkelig trenger det. Bli med på Mathallens juledugnad i samarbeid med Utviklingsfondet. Vipps et valgfritt beløp til 11714 og gi et ekstra julemåltid til fattige bønder i utviklingsland.

Mathallens julekalender – vinneroversikt

Mathallens julekalender – vinneroversikt

Årets julekalender er ikke bare et flott premiedryss fra Mathallens aktører, kalenderen kan også inspirere og gi deg tips til julehandelen. Nå er det snart jul igjen, og Mathallen er fylt til randen med deilig[…]

To nye spisesteder i Mathallen!

To nye spisesteder i Mathallen!

Vi er glade for at vi har fått inn to nye og spennende spisesteder i Mathallen. Velkommen til Andorinha og Bistro Budapest som serverer henholdsvis portugisiske og ungarske delikatesser.