Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Rødvin Kulinarisk Akademi

Kl. 18:00 - 20:30

Italienske viner

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

950

Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør.

Vi smaker oss gjennom noen av de viktigste druesortene, og ser på klimatiske forhold og historiske grunner til at den italienske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden. Vinene kommer fra klassiske områder som Piemonte, Veneto og Toscana, og mer ukjente områder som Campania, Lombardia, Sicilia og/eller Trentino Alto Adige.

Les mer om kurset her. 

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.