Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Ost og vin KA 1003

Kl. 13:00 - 15:30

Ost og vin

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

1450

Kulinarisk Akademis egen vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått før det blir smaksprøver på fem ulike kombinasjoner av ost og vin.

Vi smaker et utvalg klassiske, kontinentale oster, faste og bløte, hvite og blå. Vinene som blir servert er tilpasset ostene, og vi går igjennom en rekke ulike stiler fra tørre hvite til røde og søte.

Les mer om kurset her.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.