Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

DSCF8234-1-1966x1310

Kl. 17:00 - 20:00

Workshop i vinsmaking

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

2150

Under kurset smaker vi på 8 viner som varierer i stil og produksjonsteknikk. For hver vin settes det frem duftprøver eller smaksprøver av råvarer/ingredienser som hjelper deg sette ord på det du smaker.

Workshoppen er interaktiv, og vil gi deg forståelse for «kompleks» terminologi knyttet til vinsmaking, lære deg hvordan smake på vin, samt gjøre deg kjent med noen av de viktigste vinregionene i verden.

Et sentralt mål med workshoppen er at du skal forstå de grunnleggende trinnene for å lykkes med å smake på vin. Etter kurset skal du kunne vurdering utseende, lukt og smak på vin. Gjenkjenne aroma og duft i ulike stiler hvit- og rødvin.

Les mer om kurset her. 

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.