Pizzaevent i Mathallen med verdensmester Giulio Scialpi

En av verdens beste pizzamakere, Giulio Scialpi, kommer til Norge i oktober! I løpet av sitt Oslo-opphold skal den pugliesiske mesteren gjøre gjestespill på Peloton, holde foredrag og dele ut smaksprøver i Mathallen, og ha masterclass på Giu Torshov Delicatesse.

21. oktober er det pizzadag i Mathallen. Det blir smaksprøver og demo med Scialpi på torget, og alle er invitert til å komme og lære mer om pizza, smake på Scialpis prisvinnende pizza og hilse på verdensmesteren selv.

Program: kl. 17.00-19.00:
Gratis smaksprøver og demo med pizzamester Scialpi. Det vil serveres seks ulike pizzaer:
1. La Pugliese – capocollo skinke, caciocavallo ost, pinjekjerner, honning
2. La Regina – mozzarella, mortadella skinke,, jordbær, ruccola, balsamico
3. La Vegetariana – mozzarella, stracciatella ost, pesto, cherrytomater, valnøtter
4. La NorskItaliana – mozarella, laks, druer, balsamico
5. La Campione del mondo (the world champion) – burrata, stracciatella ost, aubergine, cherrytomater, caciocavallo ost, ansjos
6. Pizzadessert – fersk frukt og iskrem

Hele dagen:
Pizzavino, Mathallens nye pizzeria, kommer til å ha knalltilbud på pizza denne dagen, samt avholde masterclass for Mathallens ansatte. Du vil også finne et stort utvalg gode råvarer som egner seg perfekt til pizza hos flere av Mathallens aktører.

Les mer om Giulio Scialpi her