Event- og konferanselokaler

Er du på jakt etter det perfekte lokalet til årets julebord, firmaets høstseminar eller konas 50-årslag?
Her i Mathallen har vi mange muligheter!

Vi tar smittevern på alvor og gjennomfører selvsagt alle arrangementer i tråd med gjeldende smittevernsregler.

Julebord/middag/selskap

Mathallen er full av gode råvarer og folk som kan mye om god mat og drikke, og vi har flere ulike lokaler som passer ypperlig til små og store selskap.

Vulkan Matsal

I 2. etasje i Mathallen ligger det et allsidig lokale som egner seg svært godt til lukkede selskap for alt fra 20 til 150 personer. I deres selskapspakker står kvalitet og smaksrik mat i sentrum, og de serverer alt fra tapas til 3-retters middager. De setter også gjerne sammen drikkemenyer etter kundens ønske.

Ønsker du mer informasjon om julebord i Matsalen? Les om vårt julebordstilbud på Oslo Arrangement.

Mer informasjon:
matsalenvulkan.no
daniel@skagstind.no
Tlf: 902 35 086

Kulinarisk Akademi

De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse selskaper – enten det er et deltagende matlagingskurs, en 5-retters middag eller en kulinarisk minglefest. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til opptil 200 personer.

Mer informasjon:
kulinariskakademi.no
booking@kulinariskakademi.no
Tlf: 23 23 15 80

Vulkanfisk

Vulkanfisk er Mathallens egen fiskedisk og sjømatrestaurant. Over butikken har de en flott mesanin hvor små og store grupper får servert nydelig sjømat. For større grupper får man området for seg selv slik at man får sitte i rolige og skjermede omgivelser samtidig som man skuer utover det myldrende livet i Mathallen. Les mer om hva de tilbyr til julebordsesongen her.

Mer informasjon:
vulkanfisk.no
booking@vulkanfisk.no
Tlf: 21 39 69 58

Torget

Torget er et åpent område midt i hjertet av Mathallen hvor man virkelig får følelsen av å være «der det skjer». En morsom vri på lunsjen/middagen er å dele ut Mathallens gavekort til alle deltakerne slik at de selv kan rusle rundt i hallen og velge ut akkurat den matretten som hver og en har mest lyst på. Maten kan nytes på langbord på Torget og drikke får man fra baren som ligger midt i hallen.

Ønsker du mer informasjon om julebord på Torget? Les om vårt julebordstilbud på Oslo Arrangement.

Mer informasjon:
Torget i Mathallen
daniel@skagstind.no
Tlf: 902 35 086

Hitchhiker

Hitchhiker holder til i andre etasje i Mathallen og er inspirert av gatemat fra hele verden. Menyen endres hyppig etter sesong og har fokus på bærekraftige og økologiske råvarer. På Hitchhiker kan du nyte både enkeltretter og full meny, og det legges opp til at gjestene skal kunne dele rettene og opplevelsen.

Mer informasjon:
hitchhiker.no
hitchhiker@hitchhiker.no
Tlf: 954 51 466

For mindre selskaper

Vi har løftet fram stedene over fordi de egner seg for større grupper. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider. For full oversikt over våre restauranter, se www.mathallen.no/butikker.

Kurs- og konferanselokaler

I Mathallen finner du flotte lokaler med teglsteinsvegger og store vinduer som passer perfekt for møter, konferanser, workshops eller andre firmaarrangementer.

Vulkan Matsal

Vulkan Matsal egner seg godt til konferanse, kick-off eller event – og de tilbyr et komplett konferanseoppsett. Lokalet kan også deles i to – så her kan rommene brukes på mange forskjellige måter. Lokalet er på totalt 200 kvm og har høyttalere i taket, AUX-utgang, projektor, lerret, flip-over og mikrofoner.

Mer informasjon:
matsalenvulkan.no
daniel@skagstind.no
Tlf: 902 35 086

Smelteverket

Smelteverket ligger langs Akerselva, i kjelleren av Mathallen.. Smelteverket er et langt, rustikk lokale som serverer mat, drikke og underholdning. Smelteverket er et sted som passer godt til workshops, pressekonferanser, lanseringer, private arrangementer eller en jobbmiddag.

Mer informasjon:
smelteverketoslo.no
daniel@skagstind.no
Tlf: 902 35 086

Vulkanområdet

Mathallen ligger midt på Vulkan – et av de mest spennende nye områdene i byen. Er du på jakt etter større konferansefasiliteter, flere møterom for gruppearbeid eller lignende, finnes det mange muligheter i nabolaget. Området består av en rekke spennende aktører som Vulkan Arena, Dansens hus og to flotte hoteller, PS:hotell og Scandic Vulkan. Det er også et stort parkeringshus på området. Les mer om Vulkan-området på www.vulkanoslo.no.

Trenger du flere lokaler til et arrangement? Send oss en e-post, så hjelper vi deg!
Ta kontakt på post@vulkanoslo.no.