Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Boblende lunsj og middag

Kl. 17:00 - 20:30

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

1950

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

I løpet av tre til fire timer får man en innføring og smaking av musserende vin. Til boblene kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.

Les mer om kurset her. 

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.