Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Geitmyra Juniorkokker

-

Kl. 10:00 - 14:00

Geitmyras juniorkokkekurs (14-19 år)

Geitmyra Juniorkokker, 2. etasje i Mathallen

Har du en kokkespire i magen?

Geitmyra Juniorkokker arrangerer kurs i vinterferien! Her vil du lære kutteteknikker, matlagingsteknikker og hvordan best utnytte sesongens råvarer; alt mens du lærer å lage deilig mat fra fjernt og nært.

Kurset går over fire dager mandag til torsdag kl.10-14. Deltagerne vil få kursbevis etter fullført kokkekurs, og etter fullføring vil du få mulighet til å jobbe som juniorkokk.

Hvordan delta på juniorkokkekurset?

For å få plass på kurset må du skrive en søknad hvor du beskriver hvorfor du vil delta. Det er et begrensa antall plasser, og vi vil sette sammen en gruppe med ulike ungdommer fra hele byen. Du må være mellom 14-19 år, og det er viktig for oss at du selv er interessert i å lære mer om det å lage mat. Det er en fordel at du ikke har jobb fra før og vi vil gjerne vite mer om din motivasjon for å ta juniorkokkekurset.

Om du ikke får plass på dette kurset, vil vi sette opp nye kurs flere ganger i år.

Fyll inn skjema her og søk om plass for å delta i juniorkokkekurset i vinterferien hos Geitmyra Juniorkokker i Mathallen.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.