Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

7-kopi

Kl. 17:00 - 19:00

Juniorkokkenes popup-restaurant

Geitmyra Juniorkokker, 2. etasje i Mathallen

Geitmyra Juniorkokker inviterer til bords

Torsdag 13. mars inviterer juniorkokkene til sin egen popup-restaurant i 2. etasje i Mathallen. Her serverer de verdens beste bolognese med hjemmelaget tagliatelle og bruschetta!

Kom innom for en nydelig middag – laget og servert av juniorkokkene!

Åpent fra kl.17-19

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Vegetar verden rundt

Et deltagende kokkekurs sammen med Kulinarisk Akademi hvor du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk fra rundt omkring i verden.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Biff og bayer

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.