Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Bilde av steamed buns

24. august 2021 | 17:00 - 20:00

Kurs i street food

Deltagende kokkekurs

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam, med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Praktisk informasjon:

Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Pris per person: 1 600,- ink. mva
Antall: 12-22 personer

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Slik gjennomføres kurset:

  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer

Etter kurset har du lært:

  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden street food

Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Kurs i street food

24. august 2021 | 17:00 - 20:00

Sted

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

1600