Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

rekepille

Kl. 14:00 - 14:30

Vinterens beste skalldyr

Vulkanfisk, Mathallen Oslo

175

På dette kurset vil du lære hvorfor vinteren er den beste tiden for skalldyr, og hvordan du kan tilberede dem på enkle, raske og kreative måter. Vi utforsker både klassiske oppskrifter og nye smaksopplevelser som fremhever det beste fra havets delikatesser.

Les mer om kurset her

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Workshop i vinsmaking

Under kurset smaker vi på 8 viner som varierer i stil og produksjonsteknikk. For hver vin settes det frem duftprøver eller smaksprøver av råvarer/ingredienser som hjelper deg sette ord på det du smaker.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Mexicanske tacos

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.