Laster Arrangementer

Kokebok om sauser - Kulinarisk Akademi. Gursli-Berg forlag.

10. januar 2022 | 17:00 - 20:00

Pizzakurs

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimal pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør.

Etter en demonstrasjonen lager du dine egne pizzabunner og forskjellige pizzaer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • På dette kurset har vi ikke mulighet til å tilpasse til glutenallergi

Praktisk info:

  • Oppmøte kl 16:45
  • Kursstart kl: 17.00
  • Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
  • Antall: min 8 deltagere
  • Varighet: ca. 3 timer

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

booking@kulinariskakademi.no

*Det tas forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av kurset.

Pizzakurs

10. januar 2022 | 17:00 - 20:00

Sted

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

1350