Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Boredeaux smaking 1553 (1)

Kl. 18:00 - 20:30

Rødvin fra Bordeaux

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

950

Bli med på vinsmaking veiledet av en vinkelner. Sammen utforsker vi de kjente rødvinene fra Bordeaux.

Det vil bli gitt en teoretisk introduksjon til vinproduksjon, jordsmonn og druesorter i regionen som vil gi deg en bedre forståelse og smaksopplevelse av de fem vinene vår vinkelner har valgt ut for anledningen. Du vil bli ledet gjennom smakingen steg for steg og for hver vin vil vi diskutere vinens komponenter og foreslå passende mat til.

Les mer og meld deg på her.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Workshop i vinsmaking

Under kurset smaker vi på 8 viner som varierer i stil og produksjonsteknikk. For hver vin settes det frem duftprøver eller smaksprøver av råvarer/ingredienser som hjelper deg sette ord på det du smaker.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Mexicanske tacos

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.