Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

rødvin fra toscana

Kl. 18:00 - 20:30

Rødvin fra Toscana

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

950

Bli med på vinsmaking veiledet av en vinkelner. Sammen utforsker vi de ulike druesortene og underregionene i Toscana.

Kulinarisk Akademis sommelier har valgt ut fem viner som demonstrerer mangfoldet og potensialet til de ulike druesortene og underregionene i Toscana. Du vil bli ledet gjennom smakingen steg for steg, og for hver vin vil vi snakke om hvorfor vinen er som den er, både ved å se på historiske, naturgitte og produksjonsmessige faktorer.

Les mer og meld deg på her.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.