Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

rødvin fra toscana

Kl. 18:00 - 20:30

Rødvin fra Toscana

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

950

Bli med på vinsmaking veiledet av en vinkelner. Sammen utforsker vi de ulike druesortene og underregionene i Toscana.

Kulinarisk Akademis sommelier har valgt ut fem viner som demonstrerer mangfoldet og potensialet til de ulike druesortene og underregionene i Toscana. Du vil bli ledet gjennom smakingen steg for steg, og for hver vin vil vi snakke om hvorfor vinen er som den er, både ved å se på historiske, naturgitte og produksjonsmessige faktorer.

Les mer og meld deg på her.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Workshop i vinsmaking

Under kurset smaker vi på 8 viner som varierer i stil og produksjonsteknikk. For hver vin settes det frem duftprøver eller smaksprøver av råvarer/ingredienser som hjelper deg sette ord på det du smaker.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Mexicanske tacos

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.