Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Sauser til selskap KA

Kl. 17:00 - 20:00

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

1750

Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Vi tar for oss 6 ulike sauser, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Les mer på Kulinarisk Akademi sine sider.

 

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.