Laster Arrangementer

The many faces of Chardonnay

Kl. 17:00 - 20:00

The many faces of Chardonnay

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

1350

Bli med Kulinarisk Akademi på vinsmaking, og smak på et av verdens mest kjente og populære vindrue! Chardonnay verden rundt byr på mange ulike smakfulle viner – fra fresh og crisp, til fyldig og kompleks. Hvilken blir din favoritt?

Denne dagen vil vinkelneren dele av sin kunnskap, og du vil smake på 5 utvalgte viner. Det blir en interaktivt vinsmaking der du lærer teknikkene for å smake på vin, og hvordan kombinere vinen til mat. Til 3 av vinene kommer også 3 passende småretter.

Les mer og meld deg på her.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Workshop i vinsmaking

Under kurset smaker vi på 8 viner som varierer i stil og produksjonsteknikk. For hver vin settes det frem duftprøver eller smaksprøver av råvarer/ingredienser som hjelper deg sette ord på det du smaker.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Mexicanske tacos

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Biff og bayer

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.