Julebord i Mathallen

På jakt etter en klassisk julemiddag sammen med kollegaene dine? Eller kanskje du og vennegjengen har lyst til å spise noe annet enn julemat på årets førjulstreff? Her i Mathallen har vi mange muligheter, både for små og store grupper.

Ta kontakt!

Trenger du tips til ditt arrangement? Send oss en e-post, så hjelper vi deg!
Ta kontakt på post@mathallen.no

Matsalen som selskapslokale

For dem som vil ha lokalet for seg selv

Processed with VSCO with a6pro preset

Matsalen er et lukket lokale som passer perfekt til julebord for grupper på 20–80 personer.

Lokalet er lyst og fint med en flott teglsteinsvegg og store vinduer, og med god lyssetting blir det en stemningsfull og hyggelig atmosfære her.

Mer informasjon:
Les mer om lokalet her
Send en forespørsel: torget@rampenoslo.no

Kulinarisk Akademi selskap

De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse selskaper – enten det er et deltagende matlagingskurs, en 5-retters middag eller en kulinarisk minglefest. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til opptil 200 personer.

Mer informasjon:
kulinariskakademi.no
booking@kulinariskakademi.no
Tlf: 23 23 15 80

Restauranter med plass til større grupper

sn0v490nc6k14zdfr20240916142408

Hos Helt Vilt er det, som navnet røper, vilt som står på menyen. Her er det plass til 50 gjester, hvor en delvis skjermet del av restauranten med utsikt over Akerselva har plass inntil 36 personer. Før jul tilbyr de en fristene julemeny, både for store og små grupper. 

I forbindelse med julebordsesongen disponerer Helt Vilt et tilleggslokale med 70 ekstra sitteplasser, rett ved siden av Mathallen.

I begge lokalene finner dere den gode og koselige julestemningen.

Her kan du velge mellom en klassisk 2 eller 3-retters med juletallerken eller juletapas Ta kontakt for å planlegge ditt perfekte julearrangement!

Mer informasjon:
Se selskapsmenyene her

Reserver bord:
Post@heltviltoslo.no

244409452_4717677761587606_7338543518687519642_n

I år arrangerer Vulkanfisk lutefisklag for alle ekte lutefiskelskere. Lutefisk serveres hver dag i sjømatbaren, og for større grupper tilbys plass på det flotte og romslige mesaninområdet – rett over restauranten og ferskvaredisken.

På mesaninen sitter man litt skjermet fra resten av hallen, og her er det plass til større selskaper. 

Mer informasjon:
Les om restauranten her

Bestill bord:
booking@vulkanfisk.no

Smelteverket

Velkommen til en stemningsfull førjulstid ved Akerselva, hvor julestemning og deilige smaker står i fokus. Smelteverket er det perfekte stedet for å invitere vennegjengen, studiekameratene eller kollegaene til en hyggelig kveld med julebuffet, juleøl og en gledelig atmosfære. Ta kontakt for informasjon, så skreddersyr de ditt arrangement. 

Mer informasjon:
Les om restauranten her
 

 

DSC04438-flickr

Torget er hjertet av Mathallen hvor man sitter midt i mylderet og får med seg alt som skjer i hallen. Torget har ingen egen matservering, så her kan dere ta med dere mat fra alle de ulike stedene i hallen og sitte samlet på langbord. Drikke kjøpes fra Torgets egen bar som serverer alt fra lekre cocktails og god vin til kaffe eller mineralvann.

Mer informasjon:
Les om Torget her

Bestill bord her

For større grupper: 
torget@rampenoslo.no 

 

Vil du ha noe annet enn julemat?

Vi har løftet fram stedene over enten fordi de egner seg for større grupper eller fordi de har egne julemenyer. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider.

Hva med dumplings fra Hongs Bao Bao, asiatisk tapas fra Atelier Asian Tapas eller pasta fra Via Italia?

For full oversikt over våre restauranter, se www.mathallen.no/butikker.

Hva med å starte selskapet med ølsmaking?

Det kan være hyggelig å gjøre noe sosialt sammen før man setter seg til bords. Hos Hopyard har du mulighet til å booke en egen del av lokalet til en hyggelig ølsmaking, med mulighet til å skreddersy etter ønske fra deres store utvalg av drikke. De har plass til opptil 16 personer og smakingen må forhåndsbookes.

Ta kontakt med post@hopyard.no for å booke ølsmaking.