Torget

Tir-lør: 10-20
Søn: 11-18

Kafé, bar og spiseplass
Du har lyst på sushi, mens kjæresten vil ha pasta – hvor i alle dager skal dere dra da? På Torget kan dere sitte sammen, men bestille mat fra forskjellige steder i Mathallen. Drikke nytes fra Torgets egen bar hvor det selges mineralvann, kaffe, øl og vin.

Markedsplass
I tillegg til å være kafé, bar og spiseplass, har Torget også rollen som markedsplass. Bli ikke overrasket hvis vi ommøblerer for å gi plass til stands, pop-up restauranter, kokebok-lanseringer, grønnsaksposeutdeling, konserter, kokkeshow eller butikker! For her er det høyt under taket og alltid plass til flere matentusiaster.

Middag for større grupper:
Skal du planlegge noe sosialt for jobben, eller feire bursdag med vennegjengen? Vi tilbyr en egen tapasmeny for større grupper (min. 15 pers), 8 retter til kr 349,- per pers! Baren på Torget har et stort utvalg av diverse drikke som passer godt til menyen.
For mer informasjon og bestilling, send en e-post til daniel@skagstind.no 

Ønsker du mer informasjon om leie av Torget og andre sentrale lokaler i Oslo, besøk Oslo Arrangement.

Bordreservasjon på Torget: Kun drop-in kl. 10.00-16.00 på lørdager og søndager. Er dere en større gruppe som ønsker å reservere bord i dette tidsrommet, send en forespørsel til torget@skagstind.no

Torget Bar