Grilla kamskjell-sashimi
Grilla kamskjell-sashimi
Norske kamskjell er noe av det beste vi vet, og på sommeren elsker vi å grille. Derfor anbefaler vi denne herlig friske sashimien med kamskjell som har fått svært kort tid på en svært varm grill.
Ponzusausen kan tilpasses det du har i skapet. For å lykkes med denne retten, må du bruke ferske norske kamskjell. Kamskjell fra frysedisken vil ikke funke. Be gjerne de som jobber i fiskedisken om å rense kamskjellene for deg, om du er usikker på hvordan dette gjøres.
Og lurer du på hvor du får tak i skikkelige gode norske kamskjell? De finner du selvsagt i disken til Vulkanfisk.
Vil du lære mer om skalldyr?
Om Foodsteps
Foodsteps springer ut fra Kulinarisk Akademi (KA) som holder til i Mathallen. Det er et kompetansesenter for mat og drikke hvor du finner noen av landets dyktigste kokker, vinkelnere og matentusiaster, som alle brenner for å dele kunnskap og matglede.
For å dekke den økende etterspørselen etter kurs og matkunnskap har de nå etablert den digitale tjenesten Foodsteps, med matkurs og oppskrifter spesiallaget for små skjermer.
Last ned i AppStore eller Google Play.