Grillribbe med hjertesalat
Grillribbe med hjertesalat
Ribbe er også nydelig grillmat. Store stykker ribbe kan langtidstilberedes, med de samme prinsippene som man bruker til jul, eller man kan skjære tynnere skiver og grille med de samme prinsippene som med svinenakke.
Foodsteps har sin helt egne oppskrift på grillribbe. Den marineres med en hjemmelaget grill-rub før grilling, og pensles med litt BBQ-saus helt til slutt.
Ferdigprodukter som svømmer i saus og marinade, har en tendens til å svi seg lenge før de er ferdig grillet, så en tørr rub er absolutt å anbefale.
Rub og BBQ-saus kan lages lenge i forveien og brukes gjennom hele sommeren. Når du skal servere denne retten anbefaler vi å starte med potetsalaten, så fyrer du opp grillen mens potetene avkjøles.
Vil du lære mer om grilling?
Japansk bordgrill
Med en japansk bordgrill kan du invitere på skikkelig yakitori. Foodsteps lærer deg hvordan du bruker grillen, og gir deg de beste oppskriftene for en vellykket grillaften. Bordgrillen får du selvsagt kjøpt hos Skarpekniver.
Om Foodsteps
Foodsteps springer ut fra Kulinarisk Akademi (KA) som holder til i Mathallen. Det er et kompetansesenter for mat og drikke hvor du finner noen av landets dyktigste kokker, vinkelnere og matentusiaster, som alle brenner for å dele kunnskap og matglede.
For å dekke den økende etterspørselen etter kurs og matkunnskap har de nå etablert den digitale tjenesten Foodsteps, med matkurs og oppskrifter spesiallaget for små skjermer.
Last ned i AppStore eller Google Play.