Icon_Spisesteder

Tartiflette

Tartiflette

Foodsteps byr på oppskriften til en skikkelig digg matrett, nemlig tartiflette. Denne retten er perfekt å lage når man har vært noen timer i påskefjellet og trenger litt skikkelig påfyll!

INGREDIENSER

Oppskriften til fire personer

1 kg kokefaste poteter
2 stk gul løk
2 fedd hvitløk
1,5 dl hvitvin
200 g bacon, gjerne røkt
1 stk Reblochon - fransk rødkittost
4 kvister timian
1 dl Creme Fraiche
1 ss smør
Salt og pepper

TILBEREDNING

I appen til Foodsteps får du fremgangsmåten steg for steg og oppskriften gratis, helt uten registrering!

PS. Sjekk gjerne med ekspertene ved Galopin eller Gutta på Haugen i Mathallen, slik at du sikrer deg en skikkelig god reblochon til retten.

Om Foodsteps

Foodsteps springer ut fra Kulinarisk Akademi (KA) som holder til i Mathallen. Det er et kompetansesenter for mat og drikke hvor du finner noen av landets dyktigste kokker, vinkelnere og matentusiaster, som alle brenner for å dele kunnskap og matglede.

For å dekke den økende etterspørselen etter kurs og matkunnskap har de nå etablert den digitale tjenesten Foodsteps, med matkurs og oppskrifter spesiallaget for små skjermer.

Last ned i AppStore eller Google Play.