Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Biff og Bayer KA

Kl. 17:00 - 20:00

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

1750

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, Côte de Boeuf, ytrefilet, mørbrad og høyrygg.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Les mer om kurset her.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Mexicanske tacos

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.