Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

7-kopi

Kl. 16:00 - 18:00

Lag din egen iskremtopping med Juniorkokkene

Paradis Gelateria, 1 etg

Geitmyra Juniorkokker iviterer til iskremtopping-verksted

Torsdag 13. mars inviterer juniorkokkene til iskremtopping-verksted i Mathallen. Her kan barna lære å lage spennende topping som passer perfekt å servere til is. Vi lover at dette både blir salt, søtt og crunchy.

Gratis og åpent for alle!

Åpent fra kl.16-18

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.