Laster Arrangementer

Churros - street food - Kulinarisk Akademi

Kl. 13:00 - 16:30

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

1750

Street Food kurset tar deg igjennom nye spennende retter og oppleve mange gode smaker!

Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er Ceviche leche de tigre (Peru), Gyoza og pac choy (Japan), Nashville fried chicken (USA), Adana kebab (Tyrkia) og sist men ikke minst Churros (Spania) til dessert.

Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget. Menyen kan variere noe.

Les mer om kurset her

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Mexicanske tacos

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.