2. november 2021 | 17:00 - 20:00
Kurs i street food
Deltagende kokkekurs
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam, med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
- Råvarene under kurset
- Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
- Oppskriftshefte
- Lån av forkle
- Utstyr under kurset
- Foredragsholdere
Praktisk informasjon:
Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Pris per person: 1 600,- ink. mva
Antall: 12-22 personer
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Slik gjennomføres kurset:
- Deltagende kokkekurs
- Alle deltagere får veiledning i hele menyen
- Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
- Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer
Etter kurset har du lært:
- Rettene som er nevnt i teksten
- Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
- Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden street food
Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Kurs i street food
2. november 2021 | 17:00 - 20:00
1600