Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Sushi

20. september 2021 | 17:00 - 20:00

Sushikurs

Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme.

Vi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Gjennom 3 timer får man innblikk i sushiens verden. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Slik gjennomføres kurset: 

  • Deltagerne deles inn i grupper
  • Demonstrasjon fra kokkene ved Kulinarisk Akademi
  • Deltagerne får lage forskjellige typer sushi

Dette har du lært:

  • Beste måten å tilberede sushiris på
  • Hva som er viktig å tenke på når man lager sushi
  • Hva de forskjellige typene sushi heter
  • Hvilke råvarer man kan bruke
  • Teknikker for å få til den beste sushien

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Med forbehold om nok påmeldte blir kurset gjennomført.

Sushikurs

20. september 2021 | 17:00 - 20:00

Sted

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge

1350