Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

The many faces of Chardonnay

Kl. 13:00 - 16:00

The many faces of Chardonnay

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

1350

Bli med Kulinarisk Akademi på vinsmaking, og smak på et av verdens mest kjente og populære vindrue! Chardonnay verden rundt byr på mange ulike smakfulle viner – fra fresh og crisp, til fyldig og kompleks. Hvilken blir din favoritt?

Denne dagen vil vinkelneren dele av sin kunnskap, og du vil smake på 5 utvalgte viner. Det blir en interaktivt vinsmaking der du lærer teknikkene for å smake på vin, og hvordan kombinere vinen til mat. Til 3 av vinene kommer også 3 passende småretter.

Les mer og meld deg på her.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

To generasjoner – Asiatiske smaker

To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Riesling og dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.