Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Vegetar verden rundt

Kl. 17:00 - 20:00

Vegetar verden rundt

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

1750

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset. Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden.

Les mer om kurset her.

Her skjer det:

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Vegetar verden rundt

Et deltagende kokkekurs sammen med Kulinarisk Akademi hvor du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk fra rundt omkring i verden.

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen

Biff og bayer

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.