Eksperimentell juleribbe
Eksperimentell juleribbe
Tør du prøve Mathallen og Kulinarisk Akademi sin eksperimentelle ribbeoppskrift?
År etter år lager vi den samme ribba til jul, og selv om det ikke er noe galt med tradisjonene, så kan det jo være greit med litt forandring i blant?
I samarbeid med Kulinarisk Akademi har Mathallen laget en eksperimentell vri på juleribba og vi garanterer ikke bare en fantastisk matopplevelse, men også at du med denne oppskriften vil kunne servere den sprøeste svoren du har smakt!
Se video av Espen Vesterdal Larsen som lager confitert ribbe med rødkål, pastinakkpurè, rosenkål og sjysaus. Alle oppskriftene finner du under filmen.
Confitert ribbe
Puffa svinesvor
Hjemmelaget rødkål
Rosenkål
Pastinakkpuré
Ribbesjy med nøttesmør
Nøttesmør
Kulinarisk Akademi
Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. Vi har noen av landets fremste kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak. Vi tilbyr både kurs og aktiviteter for grupper.