
Hestons hamburger
Hestons hamburger
Hos Annis Pølsemakeri finner du fagpersoner som har jobbet med å skjære kjøtt i mange år. De er blitt rimelig gode på å skjære nøyaktig på grammet av alt fra bacon, pålegg og kjøtt. Kundene blir like overrasket hver gang de ser at pølsemakeren klarer å skjære akkurat 300 gram tynne skiver spekeskinke eller 5 biff er på eksakt 250 gram hver, uten vekt og uten å blunke.
Det er lite som slår en saftig hamburger og hos Annis får du høykvalitets-burgere som garantert blir suksess. I hvert fall med dette tilbehøret.
Oppskriften er hentet fra boka «Rett fra Mathallen», skrevet av elever fra Elvebakken skole.
Annis Pølsemakeri
Annis Pølsemakeri tilbyr pølser og spekemat av beste kvalitet. Alt er egenprodusert i vårt eget pølsemakeri på Ringebu i Gudbrandsdalen.