Icon_Spisesteder

Kylling = Stang inn!

Kylling = Stang inn!

Alle elsker kylling! Særlig når den kommer fra Stangeriet! Med kylling som råvare kan du variere i det uendelige, og du kan servere mat med touch fra alle verdensdeler. Spør oss om gode tips på veien, vi deler gjerne en oppskrift eller to:

Stange Pulled Chicken

Dette er langtidskokt, ferdigkrydret Stangekylling som kun trenger rask oppvarming. Produktet egner seg svært godt i burger men også i sandwicher, taco, wraps, pitabrød, gryteretter og salater. Bare fantasien setter grenser for bruk av dette smakfulle produktet fra Stangekylling.

Produktet må gjennomvarmes før bruk! Anbefalt oppvarmingsmetode: Sett aluminiumsformen direkte i ovnen eller på grill. Varmes i 15 minutter i ovn, eller 10 minutter på grillen. Rør om og server!

Pulled Chicken burger

Legg lagvis burgerbrød, salat, Stange Pulled Chicken, coleslaw, rødløk i tynne skiver og en litt kraftig barbequesaus eller aioli. Serveres straks!

Pulled Chicken Sandwich

Varm kjøttet etter anvisning og bland med barbequesaus. Legg kjøttet i fint eller grovt brød/rundstykke og ha over finstrimlet rødløk og hjertesalat revet i mindre biter. Er du glad i ost smaker sandwichen ekstra godt med litt smeltet ost som Cheddar, Jarlsberg eller Norvegia.

Pulled Chicken Street Taco

Her er vår variant av fredagstacoen, smakfull Stange Pulled Chicken i sprøtt tacoskjell. Stek kjøttet sammen med tynne strimler rødløk til det er gyllent, smak til med mild chilisaus. Legg kjøttet i varme tacoskjell (evt. på små tortillas). Topp med salatbønner, avokado og tynne skiver vårløk, og gjerne litt frisk koriander. Server med litt ekstra chilisaus.

Stangeriet

Stangekylling er kjent for sine store saftige kyllinger med god smak. Her kan du være sikker på at du får norsk kylling av beste kvalitet.