
Kylling = Stang inn!
Kylling = Stang inn!
Alle elsker kylling! Særlig når den kommer fra Stange Mathallen! Med kylling som råvare kan du variere i det uendelige, og du kan servere mat med touch fra alle verdensdeler. Spør oss om gode tips på veien, vi deler gjerne en oppskrift eller to:
Stange Pulled Chicken
Dette er langtidskokt, ferdigkrydret Stangekylling som kun trenger rask oppvarming. Produktet egner seg svært godt i burger men også i sandwicher, taco, wraps, pitabrød, gryteretter og salater. Bare fantasien setter grenser for bruk av dette smakfulle produktet fra Stangekylling.
Produktet må gjennomvarmes før bruk! Anbefalt oppvarmingsmetode: Sett aluminiumsformen direkte i ovnen eller på grill. Varmes i 15 minutter i ovn, eller 10 minutter på grillen. Rør om og server!
Pulled Chicken burger
Legg lagvis burgerbrød, salat, Stange Pulled Chicken, coleslaw, rødløk i tynne skiver og en litt kraftig barbequesaus eller aioli. Serveres straks!
Pulled Chicken Sandwich
Varm kjøttet etter anvisning og bland med barbequesaus. Legg kjøttet i fint eller grovt brød/rundstykke og ha over finstrimlet rødløk og hjertesalat revet i mindre biter. Er du glad i ost smaker sandwichen ekstra godt med litt smeltet ost som Cheddar, Jarlsberg eller Norvegia.
Pulled Chicken Street Taco
Her er vår variant av fredagstacoen, smakfull Stange Pulled Chicken i sprøtt tacoskjell. Stek kjøttet sammen med tynne strimler rødløk til det er gyllent, smak til med mild chilisaus. Legg kjøttet i varme tacoskjell (evt. på små tortillas). Topp med salatbønner, avokado og tynne skiver vårløk, og gjerne litt frisk koriander. Server med litt ekstra chilisaus.