Verdens beste blåskjell Hvitvinsdampede blåskjell INGREDIENSER TILBEREDNING INGREDIENSER 2 personer 1 kg blåskjell 3 ss klaret smør eller olivenolje 1,5 dl hvitvin 2 fedd finhakket hvitløk 3 stk finhakket sjalottløk 2 ss finhakket fennikel 1/2 ss finhakket timian 1 ss hakket bladpersille TILBEREDNING Vask blåskjellene godt. Kast knuste skjell og skjell som ikke lukker seg. Fres løk, hvitløk, fennikel og timian sammen i klaret smør eller olivenolje Tilsett blåskjellene og hvitvinen – legg på lokk. Damp til skjellene åpner seg. Legg blåskjellene i dype tallerkener og hell kraften over. Dryss over persille og server med pommes frites eller godt brød og aioli. Nam! Vulkanfisk Butikk Vulkanfisk henter råvarer fra alle deler av landet - avhengig av sesong og kvalitet. Når skreifisket starter i januar får vi eksempelvis fisk dagsfersk fra Tromsø. Posts navigation ← Litt kjøtt-faktaKylling = Stang inn! →