Dermed pasta!
Dermed Pasta!
Visste du at Via Italia lager fersk pasta hver dag?
Pastaen lages av økologisk «00»-mel, durum-mel og egg. Melet kommer fra vår kjære samarbeidspartner i Italia og eggene kommer fra Sørli Gård i Østfold.
Vi lager daglig tagliatelle og casarecce samt ravioli – pastaputer fylt med steinsopp og persille eller spinat og ricotta. Nydelige og smaker fantastisk sammen med smeltet smør og salvie. Vår ferske pasta kan brukes med tomatsaus eller pesto. Og alt kan nytes enten i Mathallen eller taes med hjem for et utmerket og kjapt måltid. Koketiden er 3 minutter på ravioli og 2 minutter for tagliatelle og casarecce. Skulle det være behov for andre pastatyper er det bare å ta kontakt med oss i Via Italia.
Pasta Carbonara
Vi lever for den gode maten og det gode måltiet – vårt håp er at produktene skal være basis til rene, enkle og sunne retter både til hverdag og fest!