Icon_Spisesteder

Kyllingburger med grillet ananas og eplecoleslaw

Kyllingburger med grillet ananas og eplecoleslaw

Stange er kjent for sine store saftige kyllinger med god smak. Her kan du være sikker på at du får norsk kylling av beste kvalitet.

Stange Mathallen er deres eget utsalgssted som du finner her i Mathallen, og de tilbyr kylling- og andeprodukter i verdensklasse. I tillegg kan du nyte den berømte kyllingburgeren før du går hjem!

INGREDIENSER

4 porsjoner

2 kyllingbryst
4 hamburgerbrød
½ fersk ananas
1 rødløk

Eplecoleslaw
1 eple
1 stilk stangselleri
¼ issalat
2 ss sitronsaft
2 ss majones
2 ss lettrømme
salt og pepper

TILBEREDNING

Finsnitt salaten, kutt stangselleri i biter og riv eller skjær eplene i strimler, bland det sammen med resten av ingrediensene.

Ha salt og pepper på kyllingbrystene og grill eller stek 2-3 minutter på hver side, stek de videre i ovn på 150 ºC eller ved indirekte varme på grillen i ca 12-15 minutter til kjernetemperaturen er 62-63 ºC. La de hvile 10 minutter før de skjæres i skiver.

Skjær ananasen i fire skiver og legg de også noen minutter på hver side på grillen sammen med hamburgerbrødene. Bygg det sammen til en burger med eplecoleslaw i bunnen, og noen skiver rødløk på toppen.

Stange Mathallen

Stangekylling er kjent for sine store saftige kyllinger med god smak. Her kan du være sikker på at du får norsk kylling av beste kvalitet.