Lag din egen pasta
Lag din egen pasta
Hjemmelaget pasta er ikke så vanskelig, og det gir en skikkelig mestringsfølelse når man får det til! Når vi bruker fersk pasta til middag, bruker vi å beregne 150 g per person, men om man lager litt ekstra har man litt å gå på, slik at man kan prøve og feile litt. En morsom aktivitet er det også – både for barn og for voksne!
Man kan fint bruke vanlig hvetemel til pasta, men for et enda bedre resultat anbefaler vi hvetemel merket med «Tipo 00». Du finner gode middagsoppskrifter med pasta i appen Foodsteps.
Om Foodsteps
Foodsteps springer ut fra Kulinarisk Akademi (KA) som holder til i Mathallen. Det er et kompetansesenter for mat og drikke hvor du finner noen av landets dyktigste kokker, vinkelnere og matentusiaster, som alle brenner for å dele kunnskap og matglede.
For å dekke den økende etterspørselen etter kurs og matkunnskap har de nå etablert den digitale tjenesten Foodsteps, med matkurs og oppskrifter spesiallaget for små skjermer.
Last ned i AppStore eller Google Play.