Icon_Spisesteder

Legg osten på grillen

Legg osten på grillen

Har du prøvd å grille ost? I denne filmen gir Galopin fra Mathallen deg gode tips til hvordan du kan tilberede deilige oster på grillen sammen med ferske asparges, nybakt brød, kastanjer og annet snadder.

INGREDIENSER

Camembert

Geitost

Kastanjer

Fikensyltetøy

Valnøtter

Honning

Asparges

Ferskt brød

Olivenolje

Salt

Pepper

TILBEREDNING

Ta camembert ut av emballasjen og legg den tilbake i treboksen.

Lag et dypt kryss med en kniv og fyll med kastanjer og fikensyltetøy.

Pakk den inn i folie og legg på grillen i ca 10 minutter.

Skjær geitosten i skiver og legg den direkte på "plancha" (grillen).

Tips: tilsett kastanjer, knuste valnøtter eller en skje honning.

Rist brødet ved siden av på grillen.

Pensle aspargesene med olivenolje og tilsett salt og pepper.
Legg dem direkte på grillen og snu dem fra tid til annen. Når de er ristet og gyldne er de klare.

Legg osteskivene på brødet når osten begynner å smelte. Når innsiden av geitosten er smeltet og kremaktig er den klar.

Da gjenstår det bare å nyte maten. Bon appétit!

Galopin asparges
Galopin grilltips

Galopin

Galopin tilbyr franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat, patéer og andeconfit sandwich. I tillegg til andre delikatesser.