Icon_Spisesteder

Skrei Wellington

Skrei Wellington

I skreisesongen finner du alltid fersk og smakfull skrei i fiskedisken. Mange går for klassikeren skreimølje med lever og rogn, men kanskje du skal prøve noe nytt? Sjekk ut denne videoen fra Vulkanfisk som lager nydelig Skrei Wellington!

INGREDIENSER

Skreirygg
Paste av soltørkede tomater
Ruccola
Serranoskinke
Cheddar
Smørdeig

TILBEREDNING

Skru ovnen på 185 grader varmluft.

Smør paste av soltørkede tomater utover fiskestykket.

Legg på ruccola og cheddar.

Rull serranoskinke rundt før du pakker det hele inn i smørdeig.

Pensle oversiden med egg.

Bakes i ovnen i 18 minutter.

Vulkanfisk Butikk

Vulkanfisk henter råvarer fra alle deler av landet - avhengig av sesong og kvalitet. Når skreifisket starter i januar får vi eksempelvis fisk dagsfersk fra Tromsø.

Vulkanfisk Sjømatbar

Vulkanfisk Sjømatbar serverer fisk og skalldyr fra Vulkanfisk-butikken. Her kan du nyte deilige blåskjell eller sprø fish´n chips.