Smelteverket

Tirs-fre: 17.00-00.00
Lør: 16.00-sent
Søn-man: Stengt

Rett langs elva

Smelteverket ligger rett langs Akerselva, i kjelleren av Mathallen på Vulkan i Oslo. Inngang finner du på hver side av restauranten, en fra brua og en fra innsiden av Mathallen.

Området og bygget var opprinnelig et jernbaneverk og interiøret i restauranten gjenspeiler nettopp dette. I dag er Smelteverket en lang, rustikk venue som byr på bredt utvalg av øl på både tapp og på flaske, samt underholdning flere dager i uken. Mesteparten av ølet er norskprodusert mens du også får flere ulike utenlandske typer.

Så og si hver dag avholdes det arrangementer på Smelteverket, alt fra musikkbingo til quiz og konserter.

Vi holder åpent 5 dager i uken og kan i tillegg brukes som et venue for workshops, pressekonferanser, lanseringer og private arrangementer. Smelteverket er den perfekte plassen for gjenforeninger, sitte ned med kollegaer og møte nye mennesker. HER finner du mer info om dette.

Ta med deg mat fra Mathallen

Smelteverket har et av Oslos beste utvalg av håndbrygget øl på tapp og et bredt utvalg av importert og lokalt øl på flaske. I tillegg til en solid base av velkjente favoritter har vi alltid nye spennende øltyper. I tillegg oppfordrer vi våre gjester til å nyte mat sammen med drikken. Denne maten kan kjøpes fra spisestedene i hallen og bringes ned til Smelteverket. Scan QR-kode for å bestille via mobil, eller ta en tur opp trappen og sjekk ut utvalget på stedene.

Heart & Soul Live

Hver eneste lørdag fra kl. 18.00 til 22.00 gir vi deg blues, soul og rock n roll. Dette fremføres av en talentfull bukett med ulike musikere, som samles for anledningen. Sammen skal de gi dere en uforglemmelig kveld med stemningsfulle toner fra 50-, 60- og 70-tallet. Det blir gjesteopptredener, jam sessions og andre musikalske overraskelser. På Heart & Soul Live vet du aldri hva kvelden kan bringe – det eneste du kan være sikker på er at det blir knallgod musikk og stemning fra en gjeng som elsker det de driver med.

Smelteverket_769x1024