Icon_Spisesteder

Ost på alle fat

Ost på alle fat

Hva er vel bedre enn å avslutte et måltid med noen velsmakende oster? I Mathallen finnes et rikt utvalg for enhver smak. Besøk våre ostespesialister i hallen og du vil få gode råd om hvilke oster som passer dine behov og garantert en fantastisk smaksopplevelse!

Disse er spesielt gode på ost i Mathallen:
Ost & Sånt
Galopin
Gutta på Haugen
Barramon
Via Italia

Er du på jakt etter gode tips til hva du skal kjøpe med deg hjem til ostefatet? I de to filmene under finner du tips om flere fantastiske norske og franske oster. Det er umulig å ikke la seg friste av dette!

Norske oster

Fransk ostefat

Galopin

Galopin tilbyr franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat, patéer og andeconfit sandwich. I tillegg til andre delikatesser.

Gutta på Haugen

Butikken tilbyr det beste innen ost, spekemat, samt andre delikatesseprodukter, frukt, grønnsaker, sjokolade og blomster. Produktene kommer fortrinnsvis fra Norge og andre land i Europa med vekt på Frankrike og Italia.

Ost & Sånt

Ost & Sånt spesialiserer seg på gode norske gårdsoster, både økologiske og konvensjonelle, laget på kumelk og geitemelk, pasteuriserte og upasteuriserte, samt et mindre utvalg av de beste importerte ostene.…

Via Italia

Vi lager fersk pasta hver dag som enten kan tas med hjem eller nytes ferdig i Mathallen!