Vegetar verden rundt

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et deltagende kokkekurs sammen med Kulinarisk Akademi hvor du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk fra rundt omkring i verden.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

2100,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

2100,-

Mathallens 10-årsjubileum

Mathallen Vulkan 5, Oslo

12. oktober 2012 var den offisielle åpningsdagen til byens første mathall og vi gleder oss over alt som har skjedd her i Mathallen på disse 10 årene. Denne uken blir det tid for både feiring, mimring og kanskje noen overraskelser, så følg med!

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kokkene fra KA lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

1500,-

Mexicanske tacos

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

1750,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Mathallens vinklubb: Syrah til høstens vilt

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Syrah er perfekt til høstens vilt. Fra Rhône sine herligheter til Australias mektige Shiraz - og noen svært spennende viner fra områder du ikke trodde druen vokste.

495,-

Mathallens bursdag: QUIZ

Smelteverket, kjelleren i Mathallen Vulkan 5, Oslo

I anledning Mathallens 10-årsdag inviterer vi til "quiz for foodies" med Mathall-Frode og Sigurd Sollien. Inviter med de smarteste du kjenner, eller i hvert fall folk som er glad i mat, og ta turen.

Gratis for alle

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1750,-

To generasjoner – sushi

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1750,-

Kakefest og kakekonkurranse

Torget, midt i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Er du glad i å bake eller spise kaker? Da må du holde av søndag 16. oktober når vi avrunder Mathallens jubileumsfeiring med kakefest og kakekonkurranse.

Gratis for alle

Sushikurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med smaksrike retter til.

1950,-

Boblende lunsj

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

1950,-

Mathallens vinklubb: Smak deg gjennom California

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

California - Frankrikes nye utfordrer? Denne kvelden får vi smake både rosé, hvitt og rødt fra en av USA sine beste regioner.

495,-