Høstfest i Vulkangata

Vulkangata Vulkan 5, Oslo

Agrossist har invitert med seg 10 av deres fantastiske leverandører, som denne helgen stiller med sesongens flotteste råvarer ute i Vulkangata

Gratis for alle

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Pastakurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær å lage pastadeig og ulike pastaretter sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi.

1350,-

Asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Matkurs der deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av Jianbing med and, spareribs og Tod mun plah (Thai fiskekake).

1600,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Krabbefest

Vulkanfisk, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Tradisjonen tro inviterer Vulkanfisk til krabbefest nå som krabben er på sitt beste. Spis så mye du orker for 400 kroner!

400,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1600,-

Krabbefest

Vulkanfisk, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Tradisjonen tro inviterer Vulkanfisk til krabbefest nå som krabben er på sitt beste. Spis så mye du orker for 400 kroner!

400,-

Sushikurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

1350,-

Mexicanske tacos

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

1600,-

Høstfest hos Hitchhiker

Hitchhiker, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5

Lava Oslo inviterer til høstfest i Tigerstaden hvor du blant annet kan besøke Hitchhiker her i Mathallen den 6-9. oktober. Disse dagene kan du bestille en deilig 5-retters meny med vin til.

450,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

1875,-

Asiatiske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Matkurs der deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av Jianbing med and, spareribs og Tod mun plah (Thai fiskekake).

1600,-

Meat free weekday

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder.

1350,-

Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Cabernet Sauvignon er i dag den mest plantede druen i verden og viser ulike ansikter avhengig av hvor den dyrkes. Fra klassiske Bordeaux til Coonawarra i Australia og spennende land som Chile, USA og Italia.

495,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Årets kokk 2021

Vulkan Arena Vulkan 26, Oslo

Gå ikke glipp av kåringen av Årets kokk 2021. Vinneren blir Kokke-Norges kandidat i Bocuse d’Or 2023!

Gratis for alle

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

1350,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

1875,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

1875,-

To generasjoner – sushi

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1600,-

Sushikurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

1350,-

Sushikurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

1350,-

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.

395,-

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med smaksrike retter til.

1875,-

Boblende lunsj

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

1600,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

1875,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

1875,-

Mathallens vinklubb: Syrah/Shiraz

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Syrah eller Shiraz er en av vinverdens mest underkjente druer. Av denne druen lages det fantastiske viner over hele verden til gode priser.

495,-

Mathallens vinklubb: Vin til julemat

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt.

995,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

1875,-

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

1875,-

Sushikurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

1350,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Boblende lunsj

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

1600,-

Pizzakurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimal pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør.

1350,-

Meat free weekday

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder.

1350,-

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

1875,-

To generasjoner

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1600,-

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

1875,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Franske smaker

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.

1600,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1600,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1600,-

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

1350,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Fransk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette blir en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner.  

1875,-

Mexicanske tacos

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

1600,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1600,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

1875,-

To generasjoner

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1600,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

1875,-

Meat free weekday

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder.

1350,-

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med smaksrike retter til.

1875,-

Boblende lunsj

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

1600,-