Meat free weekday
Deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Italiensk mat og vin i kombinasjon
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.
Italiensk mat og vin i kombinasjon
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.
To generasjoner
To generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Ost- og vinsmaking
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.
Mathallens vinklubb: Piemonte
Piemonte - verdens beste vinområde? Denne kvelden får du smake noen juveler, både musserende, hvite og røde som alle er i verdensklasse.
Sushikurs
Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Biff og bayer
Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Ost- og vinsmaking
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.
Mat og vin i kombinasjon
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Mat og vin i kombinasjon
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Sauser til selskap
Kokkene fra KA lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.
Ost- og vinsmaking
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.
Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon, den mest beplantede druen i verden. Smak høstdruen over alle, fra Andesfjellene til Adelaide og klassiske Europeiske regioner.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Ost- og vinsmaking
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.
Italiensk mat og vin i kombinasjon
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.
Italiensk mat og vin i kombinasjon
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.
Mathallens 10-årsjubileum
12. oktober 2012 var den offisielle åpningsdagen til byens første mathall og vi gleder oss over alt som har skjedd her i Mathallen på disse 10 årene. Denne uken blir det tid for både feiring, mimring og kanskje noen overraskelser, så følg med!
Sauser til selskap
Kokkene fra KA lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.
Mexicanske tacos
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Ost- og vinsmaking
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.
Mathallens vinklubb: Syrah til høstens vilt
Syrah er perfekt til høstens vilt. Fra Rhône sine herligheter til Australias mektige Shiraz - og noen svært spennende viner fra områder du ikke trodde druen vokste.
Biff og bayer
Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.
To generasjoner – sushi
To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.
Sushikurs
Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Ost- og vinsmaking
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Boblende middag
På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med smaksrike retter til.
Boblende lunsj
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.
Mathallens vinklubb: Smak deg gjennom California
California - Frankrikes nye utfordrer? Denne kvelden får vi smake både rosé, hvitt og rødt fra en av USA sine beste regioner.