Meat free weekday

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

2100,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

2100,-

To generasjoner

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1750,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Mathallens vinklubb: Piemonte

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Piemonte - verdens beste vinområde? Denne kvelden får du smake noen juveler, både musserende, hvite og røde som alle er i verdensklasse.

495,-

Sushikurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1750,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

2100,-

Mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

2100,-

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kokkene fra KA lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

1500,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Cabernet Sauvignon, den mest beplantede druen i verden. Smak høstdruen over alle, fra Andesfjellene til Adelaide og klassiske Europeiske regioner.

495,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

2100,-

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

2100,-

Mathallens 10-årsjubileum

Mathallen Vulkan 5, Oslo

12. oktober 2012 var den offisielle åpningsdagen til byens første mathall og vi gleder oss over alt som har skjedd her i Mathallen på disse 10 årene. Denne uken blir det tid for både feiring, mimring og kanskje noen overraskelser, så følg med!

Sauser til selskap

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kokkene fra KA lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

1500,-

Mexicanske tacos

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

1750,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Mathallens vinklubb: Syrah til høstens vilt

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Syrah er perfekt til høstens vilt. Fra Rhône sine herligheter til Australias mektige Shiraz - og noen svært spennende viner fra områder du ikke trodde druen vokste.

495,-

Biff og bayer

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Lær forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Lag den ultimate biffen sammen med øl som passer til.

1750,-

To generasjoner – sushi

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

1750,-

Sushikurs

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

1500,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Ost- og vinsmaking

Galopin, Mathallen Oslo Vulkan 5, Oslo

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.

599,-

Kurs i street food

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

1750,-

Boblende middag

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med smaksrike retter til.

1950,-

Boblende lunsj

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner.

1950,-

Mathallens vinklubb: Smak deg gjennom California

Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen Vulkan 5, Oslo

California - Frankrikes nye utfordrer? Denne kvelden får vi smake både rosé, hvitt og rødt fra en av USA sine beste regioner.

495,-