Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Vegetar verden rundt
Et deltagende kokkekurs sammen med Kulinarisk Akademi hvor du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk fra rundt omkring i verden.
Mexicanske tacos
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Riesling og dimsum
Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.
Gatemat / Street food 2.0
Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.
Gresskarutskjæring med Emil Hauge
Tirsdag 28. oktober blir det høststemning i Mathallen når kunstner Emil Hauge inviterer til gresskarutskjæring!
Sauser til selskap
Kokkene fra KA lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.
Gresskarutskjæring med Emil Hauge
Onsdag 29. oktober blir det høststemning i Mathallen når kunstner Emil Hauge inviterer til gresskarutskjæring!
Sushikurs
Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.
Franske smaker
På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.
Chardonnay og skalldyr
Velkommen til en smakfull reise der Chardonnay møter sesongens beste skalldyr.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Gatemat / Street food 2.0
Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.
Mexicanske tacos
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Mat og vin i kombinasjon
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Ost og vin
Kulinarisk Akademis egen vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.
To generasjoner Tacos
To generasjoner Tacos er en super aktivitet der matglade barn med assistanse fra foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg sammen på kjøkkenet.
Riesling og dimsum
Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.
Franske smaker
På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.
Sushikurs
Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.
Sauser til selskap
Kokkene fra KA lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.
Mexicanske tacos
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Gatemat / Street food 2.0
Det populære kurset «Streetfood» har vært en kjempesuksess hos Kulinarisk Akademi helt siden starten. For å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har de nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.
Champagnelunsj
Start lørdagen med noe ekstra hyggelig – bli med på vår Champagnelunsj! Perfekt for en formiddag med vennegjengen eller en date med kjæresten.
Franske smaker
På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.
To generasjoner – Asiatiske smaker
To generasjoner asiatiske smaker er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.
Riesling og dimsum
Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.
Ost og vin
Kulinarisk Akademis egen vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.
Franske smaker
På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.
Sushikurs
Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.
Chardonnay og skalldyr
Velkommen til en smakfull reise der Chardonnay møter sesongens beste skalldyr.
To generasjoner Pasta
To generasjoner Pizza er en super aktivitet der matglade barn med assistanse fra foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg sammen på kjøkkenet.
Riesling og dimsum
Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.
Franske smaker
På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat - som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette.
Mexicanske tacos
Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Kurs i street food
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Riesling og dimsum
Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling.