Hundehi på Vulkan

Hundehi på Vulkan

Her kommer en gladnyhet for alle firbente: Vulkan har fått ut hele fem hundehi på området!

Nå kan du trygt plassere hunden din der mens du er innom butikken for å handle, tar deg en kaffe eller en matbit. Hundehiene er grundig testet og utviklet i samråd med eksperter og veterinærer og de fleste hunder finner seg raskt godt til rette der. Det er anbefalt at man ser til hunden sin minimum en gang i timen.

Hundehiene står plassert utenfor Mathallen og Vulkan Depot og klippekort fås kjøpt på Torget i Mathallen og hos Hendrix Ibsen Junior på Vulkan Depot. Klippekortet koster kr. 50,- og en time i buret koster kr. 10,-.

Om hundehiet fra Den4Dogs

Displayet

Displayet vil vise deg hvor mye som er igjen på ditt nøkkelkort når du åpner/lukker. Displayet vil også vise hvor lenge hunden har stått, samt temperatur i hundehiet. Om temperaturen inne i hundehiet overstiger 20 grader, slås viften automatisk på og sørger for at hunden får rikelig med frisk luft.

Tilvenning

De fleste hunder trives i denne type bur, men noen hunder kan ha behov for tilvenning. Hundehiene er enkle å bruke, men det er vanlig å bruke noen minutter de første gangene til trening, og sørge for at dette blir en positiv opplevelse for hunden. Legg gjerne godbiter eller kjente gjenstander inn i hundehiet,og se til den ofte i starten.

Kvalitet for hund og eier

Hundehiene er grundig testet og utviklet i samråd med eksperter og veterinærer.

Rengjøring

Hundehiene rengjøres i henhold til et renholdsprogram. Desinfisering ved UVC-behandling utføres hver natt for å sikre at hunden din har renere omgivelser inne i hundehiet enn den vil ha utenfor, eller andre steder hvor hunder ferdes/oppbevares.

Les mer om hundehiet her.